Cannelloni cu pui si branza

Printeaza

O reteta de cannelloni cu pui si branza din: bulion, cheddar, mozzarella, pesmet, ou, ceapa, carne de pui, cannelloni, busuioc, oregano, sare si piper.

Ingrediente:Cannelloni cu pui si branza

  • 750 g bulion
  • 200 g cheddar rasa
  • 200 g mozzarella
  • 120 g pesmet
  • 1 ou
  • 1 ceapa tocata
  • 1 piept carne de pui dezosat si fara piele
  • 350 g paste Cannelloni
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbe pastele al dente in apa cu sare pentru 8-10minute. Scurge-le de apa si pune-le pe o farfurie, astfel incat cannelloni sa nu se atinga intre ele. Altfel, se vor lipi.

Prajeste puiul taiat cubulete intr-o tigaie neaderenta alaturi de ceapa, ou si pesmet, fara ulei, pana cand carnea nu mai are culoarea rozalie. Condimenteaza cu oregano, busuioc, sare si piper. Apoi, amesteca 3 sferturi din branza Cheddar rasa si lasa pe foc, timp de 5-7 minute pana cand branza se topeste. Ai grija sa amesteci din cand in cand.

Umple fiecare cannelloni in parte cu amestecul de pui si aseaza tuburile din paste unul langa altul intr-o tava din ceramica termorezistenta. Acopera pastele cu bulionul si pune deasupra felii de mozzarella si resul de branza Cheddar.

Acopera vasul cu folie de aluminiu si coace pastele in cuptorul preincalzit la 180C/ gaz treapta 4, timp de 45 de minute pana cand pastele sunt acoperite cu o crusta de branza topita care a inceput sa se rumeneasca. Serveste-le calde.

Cannelloni cu pui si branza

Cannelloni cu pui si branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.