Canneloni la cuptor

Printeaza

O reteta de canneloni la cuptor din: usturoi, morcov, praz, ulei de masline, rosii uscate, sare, piper, canneloni, ceapa, margarina, faina, lapte, smantana, nucsoara si branza.

Ingrediente:Canneloni la cuptor

  • 1 căţel de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 fir de praz
  • 1 lingură ulei de măsline
  • roşii uscate
  • sare
  • piper
  • 12 canneloni
  • 1 ceapă
  • 30 g margarină
  • 30 g făină
  • 500 ml lapte
  • 100 ml smântână
  • nucşoară rasă
  • 80 g brânză rasă

 

Mod de preparare:

Tăiaţi usturoiul şi restul legumelor mărunt şi căliţi-le în ulei. Adăugaţi roşiile uscate şi condimentaţi. Umpleţi pastele cu acest amestec şi aşezaţi-le într-o formă. Incingeţi cuptorul la 200°C. Căliţi ceapa tăiată cubuleţe în margarină.

Adăugaţi făina, stingeţi cu laptele şi smântână, fierbeţi sosul 2 min., amestecând continuu, şi condimentaţi. Turnaţi sosul peste paste şi presăraţi-le cu brânză. Lăsaţi-le cca. 35 de minute la cuptor.

Canneloni la cuptor

Canneloni la cuptor

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.