Canneloni la cuptor
PrinteazaO reteta de canneloni la cuptor din: usturoi, morcov, praz, ulei de masline, rosii uscate, sare, piper, canneloni, ceapa, margarina, faina, lapte, smantana, nucsoara si branza.
- 1 căţel de usturoi
- 1 morcov
- 1 fir de praz
- 1 lingură ulei de măsline
- roşii uscate
- sare
- piper
- 12 canneloni
- 1 ceapă
- 30 g margarină
- 30 g făină
- 500 ml lapte
- 100 ml smântână
- nucşoară rasă
- 80 g brânză rasă
Mod de preparare:
Tăiaţi usturoiul şi restul legumelor mărunt şi căliţi-le în ulei. Adăugaţi roşiile uscate şi condimentaţi. Umpleţi pastele cu acest amestec şi aşezaţi-le într-o formă. Incingeţi cuptorul la 200°C. Căliţi ceapa tăiată cubuleţe în margarină.
Adăugaţi făina, stingeţi cu laptele şi smântână, fierbeţi sosul 2 min., amestecând continuu, şi condimentaţi. Turnaţi sosul peste paste şi presăraţi-le cu brânză. Lăsaţi-le cca. 35 de minute la cuptor.
Canneloni la cuptor
Poftă bună!