Capsune marinate spicy
PrinteazaO reteta delicioasa de capsune marinate spicy din: capsune, zahar vanilat, suc de portocale sau visine, pipet roz sau rosu, ingheata si frunze de menta.
- 500 g căpşune
- 1 plic zahăr vanilat
- 100 ml de suc (de portocale sau de vişine)
- 1 vârf de cuţit de piper roz sau roşu
- 1 cutie de îngheţată
- frunze de mentă pentru ornat
Mod de preparare:
Speli căpşunele, le cureţi şi le înjumătăţeşti sau le tai în patru. Le amesteci apoi cu zahărul vanilat, sucul şi cu piperul roz măcinat. Laşi să se întrepătrundă aromele timp de 10 minute.
Pui căpşunele în pahar şi le aranjezi cu îngheţată. Ornezi, după gust, cu frunze de mentă sau de melisă sau o laşi simplă. Consumi îngheţata imediat.
Capsune marinate spicy
Poftă bună!