Căpşunele

Printeaza

Căpşunele

Ingrediente:Căpşunele

  • 1/2 kg miez de nucă
  • 1 cană zahar
  • 1 lingură oţet
  • colorant alimentar
  • 3 linguri zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Pui zahărul la foc mic cu puţină apă până se înmoaie şi-l ţii pe foc până se topeşte, după care adaugi oţetul şi-l dai deoparte.

Adaugi miezul de nucă măcinat, amesteci şi formezi căpşunele pe care le dai prin colorant roşu, apoi prin zahăr pudră.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Am mancat o singura data capsunele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.