Carnaciori de bere in aluat

Printeaza

Carnaciori de bere in aluat din: faina, sare, unt, galbenus, apa rece, drojdie uscata, carnaciori de bere, ulei.

Ingrediente:Carnaciori_de_bere_in_aluat

  • 300 g faina
  • 2 varfuri de cutit cu sare
  • 200 g unt
  • 1 galbenus
  • 6 linguri apa rece
  • 1 pliculet drojdie uscata
  • 10 carnaciori de bere
  • ulei

Mod de preparare:

Pentru aluat, amesteci faina intr-un vas cu drojdie uscata si sare. Adaugi untul taiat bucati. Faci o adancitura in centru, pui galbenusul, adaugi apa si framanti un aluat omogen, pe care-l lasi la cald 30 de minute.

Intinzi aluatul cu sucitorul pe o suprafata plana si-l tai fasii. Infasori carnaciorii si ii pui intr-o tava incapatoare unsa in prealabil cu ulei. Coci carnaciorii in aluat in cuptorul preincalzit 25-30 de minute. Ii servesti calzi, insa sunt buni si reci.

Carnaciori de bere in aluat

Carnaciori_de_bere_in_aluat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.