Carnaciori cu merisoare si ghimbir

Printeaza

Se incinge cuptorul la 200C gaz 6. Se pune 24 de carnaciori de bere intr-o tava cu 1 lingura ulei vegetal si se coc 15 minute. Se amesteca 3 linguri sos de merisoare cu 1/2 lingua de ghimbir macinat si 1 lingura de apa.

Se toarna amestecul peste carnaciori si se dau din nou la cuptor inca 5 minute sau pana devin lipiciosi si rumeni.

Carnaciori cu merisoare si ghimbir

Carnaciori cu merisoare si ghimbir

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.