Carnati cu linte si ceapa rosie

Printeaza

Incinge cuptorul la 200°C. Aranjează într-un singur strat 2 cepe roşii, tăiată fiecare în 6 bucăţi, şi 8 cârnaţi. Dă tava la cuptor 25 de minute, întorcând ingredientele pe cealaltă parte la jumătatea timpului de coacere. Dă la o parte cârnaţii şi adaugă 500 g de linte verde din conservă, amestecând cu ceapa.

Reaşază cârnaţii deasupra. Amestecă 2 linguri de miere cu 1 lingură de muştar cu boabe şi unge cârnaţii cu această glazură, folosind o pensulă.

Lasă tava la cuptor încă 12-15 minute, până cârd cârnaţii devin lipicioşi, iar lintea se încălzeşte.

Retete_3

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.