Carne de miel cu legume
PrinteazaCarne de miel cu legume din: morcovi, cartofi, gogosar, usturoi, ardei gas, mangetout, capere, pulpa de miel, sare, piper.
- 6 morcovi tineri
- 6 cartofi
- 1 gogosar
- 1 ardei gras
- 8 catei de usturoi
- 200 g teci mangetout
- 20 g capere
- 1 kg pulpa de miel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatam si spala legumele. portiona carnea si o punem la fiert in 2 l apa. Presaram sare pentru a putea aduna spuma mai usor. Dupa o ora de fiert adaugam morcovii si cartofii. Mai fierbem inca 30 de minute. Adaugam tecile si usturoiul pisat.
Mai fierbem cateva clocote, adaugam sare si piper si oprim focul. Scoatem carnea si legumele pe un platou, adaugam fasii de gogosar, cubulete de ardei rgas si capere. Servim fierbinte.
Carne de miel cu legume
Pofta buna!