Cartofi cu conopida si spanac

Printeaza

Fierbe 500 g cartofi, curatati de coaja si taiati in cuburi de 2 cm, in apa cu sare 8-10 minute, pana cand se patrund. In ultimele 5 minute, adauga 500 g conopida desfacuta in buchete mici. Scurge de apa.

Intre timp unge un vas cu ulei, si prajeste 5 minute 1 ceapa, tocata marunt, cateva fire de patrunjel, tocat si 1 lingurita fenicul, zdrobit. Adauga apoi 2 catei de usturoi zdrobiti si 1/2 lingurita turmeric si amesteca 1 minut. Adauga 400 g spanac si tine pe foc inca 5 minute, pana cand se inmoaie.

Adauga cartofii si conopida si prajeste 3-4 minute.

Cartofi cu conopida si spanac

Cartofi cu conopida si spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.