Cartofi copti umpluti cu cascaval

Printeaza

O reteta delicioasa de cartofi copti cu: unt, cascaval, ceapa verde, sare.

Ingrediente:

  • 4 cartofi mai mari
  • 1 lingura  cu unt
  • 200g cascaval
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Spală bine cartofii cu un bu­rete, după care şterge-i cu un şervet. Presară un praf de sare şi înţeapă-i din loc în loc cu furculiţa. Asază-i într-o tavă şi lasă-i la cuptor până se pătrund bine (aproximativ o oră).

Intoarce cartofii pe toate părţile, ca să-i cuprindă bine căldura. Lasă-i să se răcească puţin, după care crestează-I pe jumătate şi scoate cu grijă o parte din miezul copt.

Freacă într-un castron untul cu miezul de la cartofi şi un praf de sare. Umple cartofii cu pasta astfel obţinută. Pre­sară deasupra caşcaval ras şi rondele de ceapă.

Serveşte-i cât sunt calzi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.