Cartofi cu costita si smantana
PrinteazaCartofi cu costita si smantana din: cartofi, ceapa, praz, unt, lapte, zeama Biovegeta, smantana, sare, piper, patrunjel, costita de porc.
Ingrediente:
- 1/2 kg cartofi
- 2-3 cepe
- 2 fire de praz
- 80 g unt (4 linguri)
- 1 pahar lapte (200 ml)
- un pahar zeamă Biovegeta
- 120 g smântâna
- sare
- piper după gust
- pătrunjel
- costita de porc
Mod de preparare :
Cureţi cartofii, îi tai rondele şi îi rumeneşti în unt (untură sau ulei). Prazul (numai partea albă), ceapa şi feliile de costiţă le prăjeşti, pui apoi cartofii şi îi acoperi cu zeama Biovegeta şi laptele.
Potriveşti de sare şi piper. Le laşi să fiarbă la foc mic, 20-30 de minute. Le mănânci cu smântână şi presari pătrunjel.
Pofta buna!