Waffles cu Nuci și Sirop de Arțar: O Rețetă Delicioasă pentru Micul Dejun sau Desert. Această combinație clasică de arome dulci și texturi crocante este perfectă pentru a începe ziua cu energie sau pentru a te răsfăța după o masă principală. Ingrediente Aluat de waffles: Făină (2 căni): Baza pentru aluat, făina este o sursă […]
Cartofi la cuptor cu fenicul
PrinteazaCartofi la cuptor, cu fenicul din: usturoi, ulei de masline, concentrat de legume, cartofi, bulbi de fenicul, smantana si parmezan.
Ingrediente:
- 4 catei de usturoi, taiati
- 1 lingura ulei de masline
- 150 ml vin alb
- 200 ml concentrat de legume
- 900 g cartofi cu coaja rosie, taiati felii de 1,5 cm
- 2 bulbi de fenicul, taiati felii subtiri
- 200 ml smantana
- 30 g parmezan, razuit
Mod de preparare:
Preincâlzeşte cuptorul la semnul 6/200 C. într-un vas larg, încinge uleiul şi sotează usturoiul; stinge cu vinul şi concentratul şi adaugă cartofii şi feniculul, amestecă, acoperă vasul şi fierbe timp de 8 minute.
Ia vasul deoparte, adaugă smântână şi toarnă într-o tavă; presară brânza şi dă la cuptor timp de 40 min-1 oră, până când se rumenesc cartofii.
Cartofi la cuptor cu fenicul
Pofta buna!
Tinctură de levănțică pentru anxietate
Tinctură de levănțică pentru anxietate: Remediu natural pentru calmare și relaxare. Levănțica (Lavandula angustifolia) este cunoscută pentru efectele sale calmante asupra sistemului nervos. Tinctura de levănțică este un remediu natural eficient pentru reducerea anxietății, îmbunătățirea somnului și diminuarea stresului. Aceasta poate fi utilizată atât intern, cât și extern, pentru o stare generală de bine. Ingrediente […]