Cartofi fierti cu pesmet

Printeaza

Cartofi fierti cu pesmet din: cartofi, margarina, patrunjel, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi fierti cu pesmet

  • 1 kg cartofi mici
  • 250 g margarină
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 ceaşcă pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii mici, rotunzi, se curăţă, se fierb. După ce s-au fiert, se scot pe un platou, se presară cu sare, piper, pătrunjel verde tocat şi se acoperă cu pesmet prăjit în margarină.

Se servesc fierbinţi.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu sunt buni si-n primul rand nu sunt sanatosi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.