Cartofi fierti cu sfecla si ceapa

Printeaza

 Cartofi fierti cu sfecla si ceapa

Ingrediente:Cartofi fierti cu sfecla si ceapa

  • 5 cartofi
  • 1-2 sfecle roşii
  • 1 ceapă
  • 50 ml ulei
  • 2-3 linguri oţet
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi cartofii şi sfecla în coajă, dar separat. Sfecla o poţi coace în cuptor, dacă-ţi place mai mult aşa. între timp, cureţi ceapa, o tai mărunt şi o prăjeşti în ulei.

După ce s-au fiert, cureţi cartofii şi sfecla de coajă, le tai cubuleţe, le pui într-un castron şi adaugi ceapa, oţetul, sare şi piper după gust. Amesteci salata şi presari pătrunjelul verde tocat.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Un preparat simplu si bun.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.