Cartofi la cuptor

Printeaza

Cartofi la cuptor din: cartofi, chimen, sos de rosii, rosii deshidratate, ulei de floarea soarelui, sare, piper, boia dulce.

Ingrediente:Cartofi la cuptor

  • un kg cartofi
  • chimen
  • sos de roşii
  • o salată
  • câteva roşii deshidratate
  • ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper
  • boia dulce de ardei

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă, se taie în sferturi şi se pun la fiert, într-o oală cu apă clocotită, sare şi puţin ulei. Când sunt pe jumătate fierţi se scurg de apă şi se aşază într-o tavă cu ulei. Se presără boia de ardei dulce, sare, piper şi chimen.

Se toarnă peste ei un sos de roşii şi se presară din loc în loc bucăţi de roşii deshidratate. Se lasă tava în cuptor până când se formează deasupra cartofilor o crustă rumenă. Se pot servi cu salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.