Cartofi cu macaroane la cuptor
PrinteazaO reteta de cartofi cu macaroane la cuptor din: cartofi, macaroane, branza, unt, sos de rosii, sare si piper.
- 400 g cartofi
- 200 g macaroane
- 2 linguri brânză rasă
- 2 linguri unt
- 500 ml sos de roşii
- bacon
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se unge cu unt o tavă pentru cuptor. Se rumeneste baconul. Se aşază un rând de cartofi fierţi, tăiaţi felii subţiri, se presară brânza rasă. Deasupra se aşază un rând de macaroane fierte în apă cu sare, scurse şi amestecate cu o lingură de unt şi brânză, apoi un rând de carfofi şi brânză.
Se toarnă sosul de roşii potrivit cu sare şi piper si baconul. Se dau la cuptor. Se poate pune si verdeata.
Cartofi cu macaroane la cuptor
Pofta buna!