Cartofi noi umpluti

Printeaza

Cartofi noi umpluti din: cartofi, praz, rosii, ciuperci, ulei, cas, menta, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi_noi_umpluti

  • 12 cartofi noi
  • 1 fir praz
  • 2 rosii
  • 200 g ciuperci Champignon mici
  • 2 lingurite ulei
  • 200 g cas
  • 3 fire de menta
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii în apă cu sare cca 15 min., până se înmoaie. Se taie apoi un căpăcel şi se golesc de conţinut cu o furculiţă.Se spală legumele şi ciupercile şi se curăţă. Se taie fâşii prazul. Roşiile se taie cuburi. Ciupercile se taie felii.

Intr-o tigaie se încinge uleiul şi se prăjesc legu­mele şi ciupercile. Se zdrobeşte caşul cu furculiţa şi se pune deoparte o cantitate mică pentru ornat. Apoi miezul de la car­tofi se amestecă împreună cu restul de caş zdrobit şi se adaugă. Se condimen­tează cu sare, piper şi frunze de mentă.

Se umplu cartofii, se aşază într-o tavă şi se coc 10-15 min. în cuptorul încins la 180 °C. Inainte de servire se presară restul de caş şi menta.

Cartofi noi umpluti

Cartofi_noi_umpluti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.