Cartofi noi umpluti
PrinteazaCartofi noi umpluti din: cartofi, praz, rosii, ciuperci, ulei, cas, menta, sare, piper.
- 12 cartofi noi
- 1 fir praz
- 2 rosii
- 200 g ciuperci Champignon mici
- 2 lingurite ulei
- 200 g cas
- 3 fire de menta
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se fierb cartofii în apă cu sare cca 15 min., până se înmoaie. Se taie apoi un căpăcel şi se golesc de conţinut cu o furculiţă.Se spală legumele şi ciupercile şi se curăţă. Se taie fâşii prazul. Roşiile se taie cuburi. Ciupercile se taie felii.
Intr-o tigaie se încinge uleiul şi se prăjesc legumele şi ciupercile. Se zdrobeşte caşul cu furculiţa şi se pune deoparte o cantitate mică pentru ornat. Apoi miezul de la cartofi se amestecă împreună cu restul de caş zdrobit şi se adaugă. Se condimentează cu sare, piper şi frunze de mentă.
Se umplu cartofii, se aşază într-o tavă şi se coc 10-15 min. în cuptorul încins la 180 °C. Inainte de servire se presară restul de caş şi menta.
Cartofi noi umpluti
Pofta buna!