Cartofi toscani cu legume
PrinteazaCartofi toscani cu legume din: cartofi, sare, ceapa verde, morcovi, dovlecei, vanata, ardei gras, ulei de masline si piper.
- 800 g cartofi mici
- sare
- 1 legatura ceapa verde
- 2 morcovi
- 2 dovlecei
- 1 vanata mica
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras galben
- 3 linguri ulei de masline
- piper
Mod de preparare:
Se spală bine cartofii şi se fierb în apă cu sare cea 20 min. Se pregătesc legumele. Se taie ceapa verde bucăţi şi morcovii se taie felii subţiri. Dovleceii şi vinetele se taie în două pe lung şi apoi felii. Se taie ardeii graşi romburi. Se scurg cartofii.
Uleiul de măsline se încinge într-o tigaie mare. Se prăjesc cea 3 min., amestecând, morcovii, ceapa verde, vinetele, ardeiul gras şi cartofii. Se adaugă dovleceii şi se mai prăjesc cea 7 min. Se sărează şi se piperează. Se servesc fierbinţi, ornate cu rozmarin.
Cartofi toscani cu legume
Pofta buna!
merge si putin busuioc pus peste ei
o sa gatesc si eu asa cartofii sa vad cum sunt
Cartofi toscani si legume, perfect
O minunatie cartofii astia