Cartofi umpluţi cu legume

Printeaza

O reteta delicioasa de cartofi umpluti cu: branza de vaci, marar, morcov, arde capia, smantana, sare, piper, ciuperci.

Ingrediente:

  • 8 cartofi
  • 400 g brânză de vaci
  • o legătură de mărar
  • un morcov
  • un ardei capia
  • 3 linguri de smântână
  • sare
  • piper
  • ciuperci

 

Mod de preparare:

Cartofii se spală bine de pământ, se fierb 15 minute în apă cu sare, se scot şi se pun pe un platou.

Se înţeapă din loc în loc cu dinţii unei furculiţe, se aşază într-o tavă şi se introduc în cup­torul încins. Se coc 20-30 de minute la foc potrivit, se scot pe un platou şi li se îndepărtează mijlocul.

Morcovul se curăţă de coajă, se spală, se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici şi se pune într-un castron împreună cu ardeiul capia curăţat de seminţe şi tăiat mărunt.

Se adaugă mijlocul cartofilor tocat, brânza de vaci şi smântână, mărarul spălat şi tocat mărunt.

Se condimentează cu sare şi piper după gust, se amestecă bine ca să se încorporeze toate ingredientele şi se introduce la rece pentru zece minute.

Se umplu cartofii cu amestecul rece şi se servesc imediat.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • retete simple

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.