Cartofi umpluţi cu legume
PrinteazaO reteta delicioasa de cartofi umpluti cu: branza de vaci, marar, morcov, arde capia, smantana, sare, piper, ciuperci.
Ingrediente:
- 8 cartofi
- 400 g brânză de vaci
- o legătură de mărar
- un morcov
- un ardei capia
- 3 linguri de smântână
- sare
- piper
- ciuperci
Mod de preparare:
Cartofii se spală bine de pământ, se fierb 15 minute în apă cu sare, se scot şi se pun pe un platou.
Se înţeapă din loc în loc cu dinţii unei furculiţe, se aşază într-o tavă şi se introduc în cuptorul încins. Se coc 20-30 de minute la foc potrivit, se scot pe un platou şi li se îndepărtează mijlocul.
Morcovul se curăţă de coajă, se spală, se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici şi se pune într-un castron împreună cu ardeiul capia curăţat de seminţe şi tăiat mărunt.
Se adaugă mijlocul cartofilor tocat, brânza de vaci şi smântână, mărarul spălat şi tocat mărunt.
Se condimentează cu sare şi piper după gust, se amestecă bine ca să se încorporeze toate ingredientele şi se introduce la rece pentru zece minute.
Se umplu cartofii cu amestecul rece şi se servesc imediat.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- retete simple