Cartofi umpluti cu peste
PrinteazaO reteta de cartofi umpluti cu peste din: peste afumat, crema de branza, patrunjel, cartofi, unt, coaja de lamaie, capere, oua, lapte si cascaval.
- 300 g peste afumat, dezosat si sfaramat
- 200 g crema de branza
- cateva fire de patrunjel, tocate
- 4 cartofi, copti in coaja (dinainte)
- 20 g unt
- coaja rasa de la 1 lamaie
- 1 lingura capere, optional
- 3 oua, fierte tari
- 4 linguri lapte
- 75 g cascaval, razuit
Mod de preparare:
Preincalzeşte cuptorul la semnul 6/200 C. Taie cartofii copţi in doua si scoate miezul până la 1 cm de margine şi pune intr-un bol. Topeşte untul şi adaugă peştele, coaja de lâmâie, crema de brânză, pătrunjelul si caperele – daca foloseşti. Zdrobeşte ouăle si adauga-le în compoziţie.
Umple cartofii cu amestecul. Combina miezul de cartof copt cu laptele si adaugă piureul obţinutdeasupra, presară brânza si da la cuptor 10 minute.
Cartofi umpluti cu peste
Pofta buna!