Cas ardelenesc
PrinteazaCas ardelenesc: carne de porc, ceapa, oua, marar, sare, piper, smantana, faina, cascaval, sare, piper.
- 1 kg carne de porc semigrasă
- 2 cepe
- 4 ouă
- 3 legături mărar
- sare
- piper
Ingrediente gratinat:
- 300 g smântână
- 2 ouă
- 2 linguri făină
- 200 g caşcaval ras
- sare
- piper
Mod de preparare:
Treci carnea şi ceapa curăţată prin maşina de tocat, apoi le amesteci cu ouăle şi cu condimentele, lei o tavă, o ungi cu ulei şi o tapetezi cu puţin pesmet, apoi răstorni compoziţia de carne, uniformizezi şi torni compoziţia de gratinat, formată din smântână, ouă, făină, caşcaval şi condimente.
Introduci tava la cuptor, la o temperatură de 170 grade Celsius, timp de 45 de minute.
Cas ardelenesc
Pofta buna!