Cas de mere

Printeaza

Cas de mere din: mere, cas, ou, unt, sare si piper.

 

Ingrediente:

  • 1,5 mere acrisoare
  • 250 g cas dulce de vaca
  • 200 g cas sarat de oaie
  • 1 ou
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cas de mere: Curatati merele, inlaturati cotoarele si semintele si şi tăiaţi-ie în felii. Ungeţi un vas termorezistent cu unt şi aşezaţi pe fundul lui un strat de mere.

Presăraţi peste acestea caş dulce şi caşcaval rase. De asemenea, presăraţi piper.

Puneţi din nou un strat de mere şi apoi iar caş, caşcaval şi piper. Faceţi aşa până când se termină ingredientele.

Bateţi oul cu putină sare şi piper, poate fi şi puţin caşcaval ras şi turnaţi amestecul peste ingredientele din vas. Ţineţi la cuptor, până când se rumeneşte bine.

Cas de mere

Pofta buna!

 

 

 

 

Mancare de vinete cu ardei copți

Mancare de vinete cu ardei copți din: vinete, ardei capia, ceapa, usturoi, suc de rosii, ulei, frunze de telina, sare, piper. Ingrediente: 2 vinete mari 1 kg ardei capia 3 cepe 1/2 căpățână de usturoi 500 ml suc de roșii sau 1 kg roșii 150 ml Ulei 1 legătură frunze de țelină sare piper negru […]

Rulouri de kaizer

Rulouri de kaiser din: kaizer, ficatei de pui.     Ingredinte: 500 gr. kaizer afumat 500 gr. ficatei de pui       Mod de preparare Se taie kaizerul in felii de 3-4 mm grosime. In functie de marimea acestuia, se taie ficatul în bucati. Bucatelele de ficat se infasoara in feliile de Kaizer si […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.