Caş proaspăt la tigaie
PrinteazaO reteta de cas proaspat la tigaie din: cas, cascaval afumat, unt, ceapa verde, usturoi verde, sare, piper si boia dulce.
- 500 g cas proaspat
- 100 g cascaval afumat
- 2 linguri unt
- 1 legatura ceapa verde
- 1 legatura usturoi verde
- sare
- piper
- boia dulce
Mod de preparare:
Ungeţi cu unt o tigaie şi aşezaţi apoi în ea caşul tăiat în feliuţe. Presăraţi ceapa şi usturoiul tocate mărunt şi radeţi deasupra caşcavalul. Condimentaţi cu sare, piper şi boia, acoperiţi tigaia şi ţineţi-o la foc potrivit. Mâncarea e gata în momentul în care caşul a început să se topească, dar nu este topit de tot.
Caşcavalul trebuie să fie însă bine topit şi întins ca o peliculă deasupra ingredientelor, de aceea se rade pe răzătoarea mică.
Caş proaspăt la tigaie
Pofta buna!