Ceafa de porc cu fructe de padure si busuioc
PrinteazaO reteta delicioasa de ceafa de porc cu fructe de padure si busuioc din: ceafa de porc, fructe de padure, otet de mere, ulei de masline, ceapa, busuioc, sare si piper.
- ceafa de porc fara os, feliata 720 g
- fructe de padure 120 g
- otet de mere 160 ml
- ulei de masline 40 ml
- ceapa 80 g
- busuioc
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Fructele de padure se blendeaza si se amesteca cu ceapa si busuiocul taiate marunt. Se prepara marinata din otetul de mere, ulei de masline, piureul de fructe de padure, ceapa, busuiocul, sare si piper.
Ceafa de porc feliata se marineaza timp de 2 ore dupa care se gateste pe gratarul încins. Ceafa de porc se serveste calda împreuna cu marinata calda si garnitura de legume sotate.
Ceafa de porc cu fructe de padure si busuioc
Pofta buna!