Ceafa umpluta cu castraveti murati

Printeaza

Ceafa umpluta cu castraveti murati din: ceafa de porc, castraveti murati, cascaval, untura de porc, pesmet, boia dulce, cimbru uscat, ou, concentrat de legume si nucsoara.

Ingrediente:Ceafa_umpluta_cu_castraveti_murati

  • 1 kg ceafa de porc (sau bucata intreaga sau bucati mai mici)
  • 300 g castraveti murati
  • 100 g cascaval
  • 100 g untura de porc
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 ou
  • 2 lingurite concentrat de legume
  • 1 varf cutit de nucsoara macinata

 

Mod de preparare:

Cureţi carnea, o speli şi o scurgi de apă. Tai apoi carnea astfel încât să obţii o foaie de carne de circa 1 cm grosime (dacă foloseşti bucăţi mai mici, nu le mai tai) pe care o presari cu 1 linguriţă concentrat, legume şi cimbru.

Tai castraveţii în cubuleţe sau felii, îi storci bine de zeamă şi îi amesteci într-un castron cu pesmetul, oul, caşcavalul dat pe răzătoarea mare şi nucşoara.

In­tinzi compoziţia obţinută pe foaia de carne, apoi o rulezi şi o legi cu aţă alimentară. Ungi carnea cu untură, o presari cu 1 linguriţă concentrat şi o pui în tavă, apoi o dai la cuptorul încins.

Coci ceafa umplută la foc potrivit, până când se rumeneşte pe deasupra, apoi o tai în felii de circa 1 cm gro­sime şi o serveşti cât e fierbinte cu o garnitură de legume după preferinţă.

Ceafa umpluta cu castraveti murati

Ceafa_umpluta_cu_castraveti_murati

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.