Radeberger Pilsner: Istorie, Producție, Recunoaștere – Ghid Complet de Servire. Pilsner-ul German cu Aromă de Malț, Hamei Floral și Gust Amărui și Revigorant Istoria Berei Radeberger Pilsner: Radeberger Pilsner este o bere pilsner germană de renume, produsă de Radeberger Exportbierbrauerei, o fabrică de bere fondată în 1872 în orașul Radeberg, Saxonia. De-a lungul timpului, Radeberger […]
Cepe imbracate in sunca
PrinteazaCepe imbracate in sunca din: ceapa, cascaval, sunca afumata, smantana, usturoi, sare, piper, rozmarin. fara poza
Ingrediente:
- 6 cepe
- 150 g cascaval
- 6 felii sunca afumata
- 5-6 linguri smantana
- 1 catel de usturoi
- sare
- piper
- rozmarin
Mod de preparare:
Cepe imbracate in sunca: Cepele curatate le speli si le fierbi in apa cu sare, timp de 10 minute. Dupa ce s-au racit putin, le scoti miezul pe care il toci marunt si il calesti cu usturoiul pisat si rozmarinul tocat.
Adaugi smantana si 4 linguri cascaval ras si lasi amestecul pe foc pana se leaga.
Cu acest amestec umpli cepele si le infasori pe fiecare in felii de sunca, pe care le fixezi cu scobitori. Cepele astfel preparate le pui intr-o tigaie unsa, pe care o dai la cuptor pentru 20 de minute.
Cu cateva minute inainte de a scoate vasul din cuptor, presari cascavalul ramas peste cepele infasurate.
Pofta buna!