Cepe imbracate in sunca

Printeaza

Cepe imbracate in sunca din: ceapa, cascaval, sunca afumata, smantana, usturoi, sare, piper, rozmarin. fara poza

Ingrediente:

  • 6 cepe
  • 150 g cascaval
  • 6 felii sunca afumata
  • 5-6 linguri smantana
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Cepe imbracate in sunca: Cepele curatate le speli si le fierbi in apa cu sare, timp de 10 minute. Dupa ce s-au racit putin, le scoti miezul pe care il toci marunt si il calesti cu usturoiul pisat si rozmarinul tocat.

Adaugi smantana si 4 linguri cascaval ras si lasi amestecul pe foc pana se leaga.

Cu acest amestec umpli cepele si le infasori pe fiecare in felii de sunca, pe care le fixezi cu scobitori. Cepele astfel preparate le pui intr-o tigaie unsa, pe care o dai la cuptor pentru 20 de minute.

Cu cateva minute inainte de a scoate vasul din cuptor, presari cascavalul ramas peste cepele infasurate.

Pofta buna!

 

 

 

 

Radeberger Pilsner

Radeberger Pilsner: Istorie, Producție, Recunoaștere – Ghid Complet de Servire. Pilsner-ul German cu Aromă de Malț, Hamei Floral și Gust Amărui și Revigorant Istoria Berei Radeberger Pilsner: Radeberger Pilsner este o bere pilsner germană de renume, produsă de Radeberger Exportbierbrauerei, o fabrică de bere fondată în 1872 în orașul Radeberg, Saxonia. De-a lungul timpului, Radeberger […]

Casa Lapostolle Cuvée Alexandre Merlot: Un Merlot Chilian

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.