Chiftelute aperitiv

Printeaza

Chiftelute aperitiv din: carne tocata de vita, menta, ceapa, ou, pesmet, ulei, sare, piper, frunze de busuioc.

Ingrediente:Chiftelute_aperitiv

  • un kg carne tocata de vita
  • o legatura de menta
  • 3 cepe mici
  • un ou
  • 3 linguri pesmet
  • 100 ml ulei de prajit
  • sare
  • piper
  • frunze de busuioc

 

Mod de preparare:

Menta se spală si se taie mărunt, iar ceapa, cât mai mic. Intr-un vas, se amestecă menta, ceapa, carnea tocată, oul, pesmetul, potrivind gustul de sare si piper. Se pune apoi amestecul la rece pentru apibximativ 30 de minute.

După acest timp, cu mâna umedă se formează chifteluţe care se prăjesc în ulei încins. Se scot pe şervete de hârtie.

Chiftelute aperitiv

Chiftelute_aperitiv

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O sa pregatesc niste chiftelute delicioase!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.