Chiftelute de peste cu sos tomat

Printeaza

 

 

O reteta delicioasa de chiftelute de peste cu sos  tomat, marar, ulei, sare, piper si foi de Chiftelute de peste cu sos tomatdafin.

Ingrediente:

  • 1 kg carnea
  • mărar
  • 1 litru de suc de roşii
  • 2 foi de dafin
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui să fiar­bă pe foc mic sucul, uleiul, dafi­nul, sarea şi piperul. între timp, formezi chiftele pe care le prăjeşti.

Le scoţi întâi pe o farfurie tapetată cu şervet de hârtie care să absoar­bă grăsimea şi după ce sosul a fiert le pui cu grijă. Le mai laşi să dea unu-două clocote şi stingi focul.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.