Chiftelute de salau cu ierburi asortate

Printeaza

Chiftelute de salau cu ierburi asortate din: morcovi, patrunjel, cartofi, usturoi, ou, file de salau, busuioc, patrunjel, marar, sare, piper.

Ingrediente:Chiftelute_de_salau_cu_ierburi_asortate

  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 2 cartofi
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 600 g file de salau
  • ierburi asortate (busuioc, patrunjel, marar)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatam morcovii, patrunjelul si cartofii. le fierbem in apa cu sare, dupa care le pasam bine. Separat, in apa cu sare, fierbem fileurile de salau.  Amestecăm peştele fiert cu piureul de legume, cu usturoiul pisat, cu ierburile tocate, cu sare şi piper.

Formăm chifteluţe şi le prăjim în ulei bine încins. Servim cu rosii proaspete.

Chiftelute de salau cu ierburi asortate

Chiftelute_de_salau_cu_ierburi_asortate

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Sun bune chiftelele de peste ? ca as vrea sa le incerc si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.