Chiftelute de salau cu ierburi asortate
PrinteazaChiftelute de salau cu ierburi asortate din: morcovi, patrunjel, cartofi, usturoi, ou, file de salau, busuioc, patrunjel, marar, sare, piper.
- 2 morcovi
- 1 patrunjel
- 2 cartofi
- 6 catei de usturoi
- 1 ou
- 600 g file de salau
- ierburi asortate (busuioc, patrunjel, marar)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatam morcovii, patrunjelul si cartofii. le fierbem in apa cu sare, dupa care le pasam bine. Separat, in apa cu sare, fierbem fileurile de salau. Amestecăm peştele fiert cu piureul de legume, cu usturoiul pisat, cu ierburile tocate, cu sare şi piper.
Formăm chifteluţe şi le prăjim în ulei bine încins. Servim cu rosii proaspete.
Chiftelute de salau cu ierburi asortate
Pofta buna!
Sun bune chiftelele de peste ? ca as vrea sa le incerc si eu