Chiftelute de sfecla

Printeaza

O reteta delicioasa de chiftelute cu:sfecla, branza de vaci, pesmet, unt.

Ingrediente:

  • 1 sfeclă mare
  • 200 g brânză de vaci
  • 100 g pesmet
  • 100 g unt

 

Mod de preparare:

Speli sfecla şi o fierbi în coajă. Când e fiartă, cureţi sfecla şi o dai prin râzătoare sau o pasezi prin sită. Inăbuşi sfecla în unt şi adaugi grisul.

Laşi mai departe să se înăbuşe până se îngroaşă compoziţia.

Laşi apoi la răcit, după care adaugi în compoziţie brânza de vaci şi ouăle. Formezi chifteluţe, le dai prin pesmet, apoi le prăjeşti.

Poţi servi chifteluţele cu puţină smântână. Sunt puţin dulci, dar bune şi, mai ales, sănătoase.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu am facut niciodata astfel de chiftele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.