Ciocanele crocante

Printeaza

Ciocanele crocante din: ciocanele de pui, fulgi de porumb, merisoare, oua, parmezan, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4-6 ciocanele de pui
  • 150 g fulgi de porumb
  • 100 g merisoare uscate
  • 2 oua
  • 75 g parmezan ras
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, amestecă merişoarele cu parmezanul ras şi fulgii de porumb zdrobiţi separat.

Spală şi tamponează ciocănelele de pui cu un şervet absorbant, condimentează-le cu sare şi piper.

Trece-le întâi prin ou bătut, apoi prin amestecul de fulgi.

Aşază ciocănelele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Lasă-le la cuptor, la foc moderat, 45-50 de minute.

 

Ciocanele crocante

Ciocanele_crocante

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Ciocanele de pui cu prune 

Ciocanele de pui cu prune din: ciocanele, prune, mustar, zahar, brandy, sos, lamaie. Ingrediente: 4-6 ciocănele 8 prune 1 lingură zeamă de lămâie 1/4 ceaşcă muştar de Dijon 3 linguriţe zahăr brun 1/4 ceaşcă brandy 1 linguriţă sos Worcestershire   Mod de preparare: Presăraţi sare şi piper pe carne. Opăriţi prunele, apoi tocaţi-le cuburi nu foarte […]

 

Ciocanele picante de pui

Ciocanele picante de pui din: ciocanele, ulei, ceapa, usturoi, ardei, sare, piper, boia. Ingrediente: 8 ciocănele de pui 5 linguri ulei o ceapă roşie 3 căţei usturoi 2 ardei iuţi o lingură amidon boia sare piper   Mod de preparare: Ciocănelele se presară cu sare şi piper. Două linguri uleiul se amestecă cu amidonul şi […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.