Ciocanele de pui cu prune din: ciocanele, prune, mustar, zahar, brandy, sos, lamaie. Ingrediente: 4-6 ciocănele 8 prune 1 lingură zeamă de lămâie 1/4 ceaşcă muştar de Dijon 3 linguriţe zahăr brun 1/4 ceaşcă brandy 1 linguriţă sos Worcestershire Mod de preparare: Presăraţi sare şi piper pe carne. Opăriţi prunele, apoi tocaţi-le cuburi nu foarte […]
Ciocanele picante de pui din: ciocanele, ulei, ceapa, usturoi, ardei, sare, piper, boia. Ingrediente: 8 ciocănele de pui 5 linguri ulei o ceapă roşie 3 căţei usturoi 2 ardei iuţi o lingură amidon boia sare piper Mod de preparare: Ciocănelele se presară cu sare şi piper. Două linguri uleiul se amestecă cu amidonul şi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.