Ciocolată albă cu fistic şi nuci

Printeaza

O reteta delicioasa de ciocolata alba cu fistic si nuci din: ciocolata alba, fistic, nuci si pastaie de vanilie.

Ingrediente:Ciocolată albă cu fistic şi nuci

  • 350 g ciocolată albă
  • 60 g fistic
  • 50 g nuci
  • 1 păstaie de vanilie

pentru decor:

  • nuci
  • fistic

 

Mod de preparare:

Topeşte ciocolata la bain-marie, la foc foarte mic. Toacă mare, cu cuţitul, nucile şi fisticul decojit şi pune-le în ciocolata topită, amestecând uşor.

Adaugă păstaia de vanilie, amestecă bine şi lasă compoziţia să se odih­nească câteva minute, pentru a se întrepă­trunde aromele.

Scoate păstaia de vanilie şi umple cu această compoziţie forme pentru bomboane, nivelând cu o spatulă.

Lasă-le să se răcească 1 oră în frigider, apoi scoate-le din forme. Le poţi decora cu bucăţele de nuci şi de fistic.

Ciocolată albă cu fistic şi nuci

Ciocolată albă cu fistic şi nuci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.