Ciocolata cu fistic
PrinteazaCiocolata cu fistic din: lapte praf, unt, zahar, cacao, apa, esenta de vanilie, esenta de fistic si sare.
- 800 g lapte praf
- 225 g unt
- 300 g zahar
- 100 g cacao
- 175 ml apa
- esenta de vanilie
- esenta de fistic
- 200 g fistic
- un praf sare
Mod de preparare:
Se amestecă zahărul cu apa şi se fierb la foc potrivit. Se amestecă şi, după ce s-a topit zahărul, se adaugă untul şi esenţele şi se dă deoparte. Sâmburii de fistic se stropesc cu apă, se presară un praf de sare şi se bagă în cuptorul încins. Se lasă 5-10 minute să se rumenească.
Laptele praf şi cacaua se amestecă şi se adaugă în ploaie peste siropul pregătit. Se încorporează şi se adaugă fisticul. Se pune compoziţia în folie de plastic, se rulează şi se lasă la rece câteva ore.
Ciocolata cu fistic
Pofta buna!
Sa-mi opresti si mie o bucatica mica din ciocolata cu fistic