Ciolan afumat in aluat cu ustuoi
PrinteazaCiolan afumat in aluat cu ustuoi din: ciolan ammat fără os, aluat foitaj, usturoi, ulei, rozmain, ou, vin alb.
Ingrediente:
- 1 ciolan ammat fără os
- 1 foaie aluat foitaj
- 2-3 căţei usturoi, piaţi
- 2 linguri ulei
- rozmain
- 1 ou bătut
- 1 pahar vin alb
- ulei pentru uns
Mod de preparare:
Condimentezi ciolanul cu rozmarin şi îl pui într-o tavă în care adaugi uleiul, usturoiul şi paharul cu vin.
Il dai 20-30 de minute la cuptor, la foc mediu.
Decongelezi aluatul. întinzi foaia şi o ungi cu ulei. Pui carnea, o îmbraci în aluat şi întinzi cu pensula-oul bătut.
Ungi un vas cu ulei, pui carnea în aluat şi bagi în cuptorul încins până se rumeneşte.
Ciolan afumat in aluat cu ustuoi
Pofta buna!
Foarte bun ciolanul afumat