Ciorbă acra din oase de porc

Printeaza

Ciorbă acra din oase de porc din: morcovi, ceapa, rosii, telina, ardei, patrunjel, tarhon, oase de porc, bors, ulei.

Ingrediente:Ciorbă acra din oase de porc

  • morcovi
  • ceapă
  • roşii
  • ţelină
  • ardei
  • pătrunjel (frunze şi rădăcină)
  • tarhon
  • oase de porc
  • borş sau oţet
  • ulei

 

Mod de preparare:

Toci zarzavatul, îl căleşti, apoi îl pui la fiert. Speli oasele, le opăreşti şi le adaugi în ciorbă. Când a fiert carnea adaugi şi roşiile date pe râzătoare.

La final, dregi ciorba cu ou şi smântână, adaugi sarea şi pătrunjelul tocat şi o acreşti cu borş sau cu oţet.

Ciorbă acra din oase de porc

rp_Ciorba_de_oase_de_porc_cu_tarhon.jpg

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciorba de porc acra
  • ciorba acra
  • ciorba acra de porc

1 comentariu

  1. E foarte buna ciorba de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.