Ton Tataki cu Sos de Wasabi: un preparat popular în bucătăria japoneză, cunoscut pentru echilibrul perfect între textura ușor crocantă a exteriorului de ton și interiorul suculent, aproape crud. Servit adesea ca antreu sau ca parte a unei mese mai ample de sushi sau sashimi, tonul Tataki este ideal pentru cei care doresc să exploreze […]
Ciorbă de ardei copţi
PrinteazaCiorba de ardei copti din: carne de vita, ardei capia, morcovi, telina, ceapa, patrunjel, bulion si sare.
Ingrediente:
- 300 g carne de vita
- 4-5 ardei capia
- 2-3 morcovi
- 1 telina cu tot cu frunze
- 2 cepe
- 1 radacina de patrunjel
- 1 lingura cu bulion sau 2-3 rosii
- sare
Mod de preparare:
Pune ardeii la copt, dă pe râzătoare ceapa, morcovii şi ţelina. Pune carnea la fiert în apă rece cu sare şi adună spuma de câteva ori.
Când carnea nu mai face spumă, adaugă legumele rase şi rădăcina de pătrunjel tăiată în cubuleţe.
Când morcovul e fiert, adaugă câteva frunze de ţelină tocate mărunt şi bulionul desfăcut în apă rece (sau roşiile date pe râzătoare).
Curăţă ardeii şi taie-i în bucăţi mari, pe lung. Adaugă-i în ciorbă şi lasă să dea în 1 -2 clocote.
Sărează după gust, stinge focul şi lasă acoperit câteva minute înainte de a servi. Decorează cu frunze de mărar verde.
Ciorbă de ardei copţi
Pofta buna!
Infuzie de salvie pentru transpirație excesivă
Infuzie de salvie pentru transpirație excesivă – un remediu natural foarte eficient pentru reducerea transpirației excesive, cunoscută sub numele de hiperhidroză. Salvie (Salvia officinalis) are proprietăți astringente și antiseptice care ajută la reglarea transpirației și la echilibrarea funcțiilor glandelor sudoripare. În plus, aceasta oferă numeroase beneficii pentru sănătate datorită conținutului ridicat de antioxidanți și fitonutrienți. […]
Incoming search terms:
- ciorba de ardei copti
- supa de ardei copti