Ciorba de cartofi cu carnati afumati
PrinteazaO reteta gustoasa de Ciorba de cartofi cu carnati afumati din: cartofi, ceapa rosie, ardei, rosii, morcovi, ulei de masline, piper, sare, patrunjel, carnati afumati si susan.
- 6 cartofi
- 2 cepe rosii
- 2 ardei
- un kg rosii
- un morcov
- 2 lingurite ulei de masline
- piper
- sare
- o legatura patrunjel
- 2 carnati afumati
- 50 g susan prajit
Mod de preparare:
Se curăţă si se spală legumele. Se taie cartofii cubuleţe.Separat, se spală roşiile, se opăresc şi se pasează cu blenderul. Se curăţă ceapa, se taie solzişori şi se căleşte 2-3 minute în uleiul de măsline.
Morcovul se rade şi se căleşte împreună cu ceapa. Se adaugă ardeii feliaţi subţire şi cartofii.Se pune apă, se fierb bine legumele, se adaugă sucul de roşii, sare, susanul şi piper şi, la final, cârnaţii rumeniţi în prealabil.
Ciorba de cartofi cu carnati afumati
Pofta buna!
Nici o data nu am pus carnati in ciorba si mie se pare o prostie
Buna ciorba asta, absolut delicioasa
O sa fac ciorba asta de cartofi cu carnati, doar sa vad cum este