Ciorbă cu pipote si tarhon

Printeaza

Ciorbă cu pipote si tarhon

Ingrediente:Ciorbă cu pipote si tarhon

  • 2 pipote de pui
  • 3 morcovi
  • 3 rădăcini de pătrunjel
  • 100 g smântână
  • 2 linguriţe tarhon din oţet
  • 3 linguri muştar

 

Mod de preparare:

Cureţi morco­vul şi pătrunjelul, le tai cubuleţe şi le căleşti în puţin ulei. Torni apoi 2 l de apă peste ele, apoi pui pipotele tă­iate mărunt şi laşi să fiarbă la foc mic.

După ce au fiert toate, adaugi tarhonul şi muştarul amestecat în prealabil cu smântână şi dai ciorba deoparte.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.