Ciorba de dovlecei cu orez

Printeaza

Ciorba de dovlecei cu orez

Ingrediente:Ciorba de dovlecei cu orez

  • 2 dovlecei de la congelator sau din conservă
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ţelină
  • 1 păstârnac
  • 2 linguri de orez,
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 cană suc de roşii
  • 1 cană borş
  • leuştean uscat
  • sare
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, morcovul, ţelina şi păstarnacul, le tai mărunt şi le pui la fiert în apă cu sare şi puţin ulei. Intre timp, laşi orezul la înmuiat în apă caldă şi când au fiert toate legumele îl adaugi în oală, o dată cu dovleceii deconge­laţi şi sucul de roşii.

Când sunt fierte toate pui pătrunjelul şi leuşteanul tocate fin şi borşul fiert în prealabil.

Ciorbă de dovlecei cu orez

Ciorba de dovlecei cu orez

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciorba de dovlecei cu orez

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.