Ciorba de legume cu suc de rosii si paste
PrinteazaO reteta de ciorba de legume cu suc de rosii si paste din: cartofi, dovlecel, ardei, ceapa alba, praz, usturoi, telina, morcovi, patrunjel, telina, paste si suc de rosii.
- 3 cartofi
- un dovlecel
- 2 ardei
- o ceapa alba
- un praz
- piper
- o capatana de usturoi
- o telina
- 3 morcovi
- patrunjel
- telina frunze
- un litru suc de rosii
- 100 g paste
Mod de preparare:
Se curăţă şi se spală toate legumele, se taie bucăţi mari şi se pun să fiarbă într-o oală de 3 litri de apă cu sare şi 2 linguri de ulei.
Intre timp, se pun şi pastele să fiarbă, conform instrucţiunilor de pe cutie şi, după ce au fiert, se lasă câteva minute în apă rece, să nu se lipească între ele.
După ce au fiert legumele, se pune sucul de roşii şi se mai lasă să dea în 2-3 clocote.
Poftă bună!
o reteta f buna bv bv bv bv ai uitat pastele la urma