Ciorba de legume cu suc de rosii si paste

Printeaza

O reteta de ciorba de legume cu suc de rosii si paste din: cartofi, dovlecel, ardei, ceapa alba, praz, usturoi, telina, morcovi, patrunjel, telina, paste si suc de rosii.

Ingrediente:Ciorba de legume cu suc de rosii si paste

  • 3 cartofi
  • un dovlecel
  • 2 ardei
  • o ceapa alba
  • un praz
  • piper
  • o capatana de usturoi
  • o telina
  • 3 morcovi
  • patrunjel
  • telina frunze
  • un litru suc de rosii
  • 100 g paste

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală toate legumele, se taie bucăţi mari şi se pun să fiarbă într-o oală de 3 litri de apă cu sare şi 2 linguri de ulei.

Intre timp, se pun şi paste­le să fiarbă, conform instruc­ţiunilor de pe cutie şi, după ce au fiert, se lasă câteva minute în apă rece, să nu se lipească între ele.

După ce au fiert legumele, se pune sucul de roşii şi se mai lasă să dea în 2-3 clocote.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. o reteta f buna bv bv bv bv ai uitat pastele la urma

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.