Ciorba de legume cu verdeata
PrinteazaCiorba de legume cu verdeata din: cartofi, telina, ceapa, morcovi, pastarnac, varza, fasole verde, rosii, ardei grasi, leustean, patrunjel, sare, ulei.
- 2 cartofi
- o telina
- o ceapa
- 2 morovi
- 1 pastarnac
- 0,4 kg de varza
- o mana de fasole verde
- 3 rosii mari
- 2 ardei grasi
- leustean
- patrunjel
- sare
- 2 linguri cu ulei
Mod de preparare:
Se curăţă zarzavaturile (morcovii, felina, ceapa, păstârnacul, ardeiul, varza), se spală şi se toacă în cubulete, apoi se pun la fiert în 3 l de apă. Când sunt fierte pe jumătate, se adaugă fasolea verde şi cartofii tăiaţi cubulete.
După ce s-au fiert toate legumele, se adaugă roşiile date pe râzătoare, se lasă să mai dea în câteva clocote şi la final se adaugă sarea, uleiul şi verdeaţa tocată mărunt.
Ciorba de legume cu verdeata
Pofta buna!