Ciorba de miel cu salata

Printeaza

O reteta de ciorba din coaste de miel, salata, ceapa verde, patrunjel, leustean, usturoi verde, oua, ulei si otet se serveste fierbinte.

Ingrediente:Ciorba de miel cu salata

  • 500 g coaste de miel
  • 2 salate
  • 3 legături ceapă verde
  • 2 legături pătrunjel
  • 1 legătură leuştean
  • 1 legătură usturoi verde
  • 3 ouă
  • ulei
  • oţet
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi carnea de pieliţe, o speli, o tai şi o fierbi în apă rece cu sare. lei spuma ori de câte ori e nevoie. Speli salata şi usturoiul, tai salata fideluţă şi usturoiul mărunt şi le adaugi în oală când carnea este aproape gata.

Tai mărunt şi ceapa, o căleşti puţin în ulei şi o adaugi în ciorbă. Mai laşi puţin să fiarbă, tragi oala de pe foc, o laşi puţin să se răcorească şi o dregi cu ouăle bătute.

Potriveşti de sare şi oţet, o dai iar într-un clocot şi la final presari pătrunjelul şi leuşteanul tocate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.