Ciorba de perisoare cu bors
PrinteazaO reteta gustoasa de ciorba de perisoare din: bors, morcov, pastranac, telina, patrunjel, sare, piper, carne de pui, orez, ou si paine.
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 1 păstârnac
- o jumătate de ţelină
- frunze de pătrunjel
- sare
- piper
- 200 g carne pui tocată
- 1 lingură orez
- l ou
- 1 felie înmuiată în lapte
Mod de preparare:
Cureţi şi speli legumele, le toci după preferinţă (rondele, cuburi) şi le fierbi cu un praf de sare.
Amesteci carnea de pui cu felia de pâine, orez, oul şi faci perişoarele, pe care le pui cu grijă în oală. Acreşti cu bors şi laşi ciorba să fiarbă. La final presari pătrunjel verde tocat mărunt.
Pofta buna!