Ciorba de perisoare si carne bucati

Printeaza

 

 

O reteta delicioasa de ciorba de perisoare, carne de porc, morcovi, pastarnac, telina, gulie, ceapa, pasta de ardei, smantana, tarhon, ulei, galbenuisuri, sare, piper si patrunjel.Ciorba de perisoare si carne bucati

Ingrediente :

  • 250 g carne tocată
  • 250 g carne de porc
  • 3 morcovi
  • 1 păstârnac
  • 1 ţelină
  • 1 gulie
  • 1 ceapă
  • 1 lingură pastă de ardei
  • 500 g smântână
  • 1 lingură tarhon
  • 100 ml ulei
  • 1 lingură orez
  • 2 gălbenuşuri
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi morcovii, păstârnacul, ţelina şi gulia, le tai cubuleţe şi le căleşti 2 minute în ulei, în oala în care fierbi ciorba. Tai carnea de bucăţele, le adaugi în oală împreună cu tarhonul şi laşi să fiarbă. In acest timp pregăteşti perişoarele.

Amesteci carnea tocată cu orezul fiert, gălbenuşurile, ceapa tocată, sare şi piper după gust. Formezi perişoare pe care le adaugi în ciorbă, pui sare şi piper şi laşi să fiarbă.

Dai apoi oala deoparte, adaugi smân­tână amestecată cu ouăle, amesteci şi presari pătrunjelul verde tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.