Ciorba de peste acrita cu zeama de varza

Printeaza

 Ciorba de peste acrita cu zeama de varzaCiorba de peste acrita cu zeama de varza

Ingrediente:

  • peşte
  • ceapă
  • morcov
  • păstârnac
  • bulion
  • orez
  • zeamă de varză
  • mărar

 

Mod de preparare:

Pui la fiert ceapa morcovul şi păstârnacul tocate mărunt şi, după ce dau într-un clocot, adaugi orezul. Când orezul e aproape fiert, pui bulionul şi puţin mai târziu zeama de varză.

La sfârşit, adaugi bucăţile de peşte, laşi să dea în câteva clocote, adaugi mărar tocat, sare şi piper după gust şi iei ciorba de pe foc.

Ciorbă de peşte acrită cu zeamă de varză

Ciorba de peste acrita cu zeama de varza

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.