Acest preparat este ideal pentru a adăuga un plus de savoare la platouri cu brânzeturi, carne, salate sau chiar aperitive festive. Murarea strugurilor este o metodă excelentă de conservare pentru iarnă, păstrându-le prospețimea și îmbogățindu-le gustul. Cu această rețetă simplă, vei obține o gustare sau garnitură sofisticată, care va impresiona prin […]
Ciorba de praz cu afumatura si ardei iute
PrinteazaCiorba de praz cu afumatura si ardei iute din: praz, afumatura, morcovi, patrunjel, telina, zeama de varza, ulei si sare.
Poate te intereseaza si Ciorba de praz cu morcov si ceapa
Ingrediente:
- 2 bucati praz
- 200 g afumatura
- 2 morcovi
- 2 radacini patrunjel
- o radacina telina
- zeama de varza
- 2 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
Prazul curăţat şi tăiat rondele se opăreşt 5 minute în apă cu sare. In oala de fiert ciorba se încinge uleiul şi se pun la călit rădăcinoasele tăiate mărunt. După ce au devenit translucide, se toarnă 1,5 litri de apă şi se fierb.
10 minute de fiert, se adaugă prazul şi afumătură tăiată bucăţi şi se continuă fierberea.
După ce toate ingredientele au fiert, se toarnă zeama de varză şi se lasă un clocot, gustând apoi de sare. Se serveşte imediat, eventual cu ardei iute.
Ciorba de praz cu afumatura si ardei iute
Pofta buna!
Acest preparat combină gustul dulce și suculent al homarului proaspăt cu aroma vibrantă și ușor acidulată a risotto-ului de lămâie, creând un echilibru perfect de arome. Deși poate părea un fel de mâncare complex, cu câteva trucuri și ingrediente de calitate, vei reuși să pregătești un […]
Ciorba de praz cu afumatura este dementiala
Trebuie sa incerc si eu ciorba de praz cu afumatura