Șprot cu dovleac și nuci – o combinație culinară excelentă pentru a savura un prânz sau o cină plină de arome și texturi contrastante. Acest fel de mâncare îmbină savoarea peștelui cu dulceața dovleacului și crocantețea nucilor, oferind un festin pentru papilele gustative și o serie de beneficii nutriționale. Ingrediente Șprot: 500 g șprot proaspăt […]
Ciorba cu pui
PrinteazaCiorba cu pui din: pui, ceapa, morcovi, patrunjel, telina, ardei capia, leustean, bors, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 pui
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 1 telina mica
- 1 ardei capia
- 1 legatura leustean
- 1 l bors proaspat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pârliţi puiul la flacăra aragazului, tăiaţi-l în bucăţi, spălaţi-le şi puneţi-le la fiert în 3 litri de apă şi 1 linguriţă sare.
Când începe să fiarbă în clocot, luaţi spuma, apoi adăugaţi legumele curăţate, spălate şi tăiate în cubuleţe.
Când carnea şi legumele sunt bine fierte, puneţi în oală borşul fiert separat şi leuşteanul tocat mărunt şi potriviţi de sare şi piper.
Mai lăsaţi să fiarbă 2-3 minute.
Ciorba cu pui
Pofta buna!
Supă de Pui cu Ciuperci și Tăiței
Supă de Pui cu Ciuperci și Tăiței: În sezonul rece, când frigul își face simțită prezența și corpul îți cere ceva să-l încălzească, o supă fierbinte de pui cu ciuperci și tăiței este adesea răspunsul perfect. Este o rețetă ideală pentru întreaga familie, fiind plină de nutrienți și ușor de personalizat în funcție de gusturile […]