Ciorba de toamna cu porc, conopida si varza
PrinteazaCiorba de toamna cu porc, conopida si varza din: conopida, afumatura de porc, paste, varza, ardei gras, ceapa, morcovi, patrunjel, ulei, bulion, smantana, sare si piper.
- 1/2 conopida (buchetele)
- 3 linguri afumatura de porc
- 1/2 pachet paste fainoase
- 1/2 varza tocata
- 1 ardei gras, taiat
- 1 ceapa, taiata
- 3 morcovi
- 2 patrunjel (radacini si frunze)
- 1 lingura ulei
- 1 lingura bulion
- 1 lingura smantana
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Se prepara afumatura de porc, apoi se pun la fiert morcovii si radacinile de patrunjelul. Adauga apoi buchetelele de conopida si varza.
Pune ardeiul si ceapa intr-o tigaie cu ulei si soteaza-le putin, apoi adauga-le in oala. Toarna bulionul si adauga pastele. Condimenteaza cu sare si piper si apoi lasa ciorba la fiert pana cand da in clocot.
Toaca frunzele de patrunjel si adauga-le in ciorba. Adauga afumatura. Se serveste cu putina smantana pe deasupra.
Ciorba de toamna cu porc, conopida si varza
Pofta buna!
Buna ciorba cu carne de porc
Foarte buna ciorba