Urda cu marar din: urda, unt, marar si sare. Ingredinte: 250 gr. urda 50 gr. unt 1 lingura marar tocat sare Mod de preparare Se freaca untul cu urda si cu sarea pina devine ca o pasta. Se adauga mararul tocat si se amesteca bine. Cu aceasta pasta se fac sandvisuri. Se poate servi si […]
Ciuperci cu carne trase în miere
PrinteazaCiuperci cu carne trase în miere din: muschi de porc sau piept de pui, mustar, miere, sare, unt, ciuperci, cartofi si cimbru.
Ingrediente:
- 2 felii de mușchi de porc sau de piept de pui (180 g fiecare)
- 1 lingură muștar
- sare
- 1 lingură miere
- 2 linguri unt
- 250 g ciuperci Champignon curățate și tocate
- 200 g cartofi fierți
- cimbru
Mod de preparare:
unge carnea cu muștar, se sărează și se toarnă peste ea miere.
Într-o tigaie se topește jumătate din cantitatea de unt și se prăjește carnea pe ambele fețe.
scoate apoi din tigaie și se păstrează la cald.
așază în tigaie restul de unt, ciupercile și cartofii, se amestecă și se lasă la foc până ce se evaporă tot lichidul, cca 5 min.
ornează totul cu cimbru proaspăt.
Ciuperci cu carne trase în miere
Pofta buna!
Triunghiuri cu cascaval din: patrunjel, busuioc, cascaval, unt, piper, sare, ciuperci, paine prajita. Ingredinte: 1/2 legatura patrunjel citeva fire busuioc 250 g cascaval 4 linguri unt piper sare 150 g ciuperci din conserva 8 felii piine prajita Mod de preparare: Se toaca verdeturile, cascavalul se rade si se amesteca cu verdeata si untul. Se […]