Ciuperci cu carne trase în miere

Printeaza

Ciuperci cu carne trase în miere din: muschi de porc sau piept de pui, mustar, miere, sare, unt, ciuperci, cartofi si cimbru.

Ingrediente:

  • 2 felii de mușchi de porc sau de piept de pui (180 g fiecare)
  • 1 lingură muștar
  • sare
  • 1 lingură miere
  • 2 linguri unt
  • 250 g ciuperci Champignon curățate și tocate
  • 200 g cartofi fierți
  • cimbru

 

Mod de preparare:

unge carnea cu muștar, se sărează și se toarnă peste ea miere.

Într-o tigaie se topește jumătate din cantitatea de unt și se prăjește carnea pe ambele fețe.

scoate apoi din tigaie și se păstrează la cald.

așază în tigaie restul de unt, ciupercile și cartofii, se amestecă și se lasă la foc până ce se evaporă tot lichidul, cca 5 min.

ornează totul cu cimbru proaspăt.

 

Ciuperci cu carne trase în miere

Pofta buna!

 

 

 

Urda cu marar

Urda cu marar din: urda, unt, marar si sare. Ingredinte: 250 gr. urda 50 gr. unt 1 lingura marar tocat sare Mod de preparare Se freaca untul cu urda si cu sarea pina devine ca o pasta. Se adauga mararul tocat si se amesteca bine. Cu aceasta pasta se fac sandvisuri. Se poate servi si […]

Triunghiuri cu cascaval

Triunghiuri cu cascaval din: patrunjel, busuioc, cascaval, unt, piper, sare, ciuperci, paine prajita. Ingredinte: 1/2 legatura patrunjel citeva fire busuioc 250 g cascaval 4 linguri unt piper sare 150 g ciuperci din conserva 8 felii piine prajita   Mod de preparare: Se toaca verdeturile, cascavalul se rade si se amesteca cu verdeata si untul. Se […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.