Ciuperci cu felioare de vinete
PrinteazaCiuperci cu felioare de vinete
- 200 g ciuperci proaspete
- 2 vinete
- 4 roşii
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Cureţi ciupercile de pieliţe şi de picioruşe, le speli în mai multe ape le laş, sa se scurgă pe şervete curate. Când s-au uscat, le presari cu sare si le prăjeşti in ulei incins.
In acest timp, cureţi vinetele de coajă, le tai felii, le presari cu sare şi le laşi să se zvante. Dupa ce ai prăjit ciupercile, rumeneşti şi feiile de vinete.
Dai apoi roşiile pe râzătoare şi le amesteci cu pătrunjelul tăiat fin. Aşezi pe un platou le de vinete, ciupercile prăjite peste ele şi pui peste fiecare câte o linguriţă din roşiile amestecate cu pătrunjel.
Ciuperci cu felioare de vinete
Poftă bună!